Bostadsnät

Inom segmentet bostadsnät har DataConnect lång erfarenhet. Här går utvecklingen riktigt fort både inom kommunikationen som sak, men även att produktionen av bostäder blir mer och mer löpande band för att hålla ned kostnaderna.

bostadsnat-img1DataConnect har tillsammans med flertalet av de ledande byggbolagen för hus och lägenhetsproduktion tagit fram hållbara lösningar som i grund och botten bygger på välkända och beprövade koppar och fiberlösningar.

I våra kombicentraler samsas både el och Data bakom en dörr av formad ABS plast för bättre kommunikation. I vår fördragna slang har vi installerat 2 st C6-kablar utan kryss för enklare installation i dosor. Våra kunduttag är anpassade med färdigtryckta siffror om så önskas.

Genomtänkt och framtidssäkert med DataConnect i bostaden helt enkelt!


REFERENSPROJEKT: Bostadsnät för lägenhet och småhus

bostadsnat-img1

Några av de ledande projektutvecklarna av bostäder och bostadsområden väljer DataConnect.

DataConnect kan stolt presentera det MESTA och troligen de BÄSTA lösningarna inom strukturerade nätverk för hemmet, oavsett om det gäller lägenhet, villa eller äldreboende. Vi förväntar oss mer av våra hem än vad vi tidigare gjort. De kablerade hemmet, tidigare en ovanlighet, har blivit grundläggande för att erbjuda såväl ny teknik som gammal inom både TV, Tele och Data.

DataConnect har nöjet att leverera kundunika lösningar genom ramavtal till bl.a. JM AB, Småa AB och Besqab AB. Vi ser tillsammans med dessa samarbetspartners vikten av att kunna erbjuda kompletta systemlösningar med Brand-Rex garantisystem på fördragen kabel och uttag.

Till dessa projekt levereras allt inom lägenheterna såsom kombinationsskåp för el/data, uttag och kabel. Vi levererar även stamnätet i form av fiber eller koppar lösningar. DataConnect kan även hjälpa till med att ta fram rätt produkter för områdesnätet i varje enskilt projekt.

DataConnect levererar även sedan flera år samtliga IT-centraler och tillbehör anpassade för villor till Myresjöhus, Smålandsvillan och A-hus. Vissa av dessa är standardprodukter medan andra är speciellt framtagna åt dessa hustillverkarens speciella behov och önskemål.

Vill du veta mer?
Kontakta oss så berättar vi mer.